Liber Coaching en Begeleiding

Een oor dat kan luisteren doet wonderen

Iedereen is zijn hele leven op zoek. Naar de zin van het bestaan, naar geluk en vervulling. Meestal onbewust. De maalstroom van het leven doet zijn werk en wij kolken mee. Maar er zijn ook tijden dat we ineens met prangende vragen worden geconfronteerd. Kopje onder gaan of dreigen te gaan. En wat dan?


Een oor dat echt kan luisteren, doet wonderen. Iemand bij wie je stoom kunt afblazen, zodat je, al doende, de zaken weer op een rijtje krijgt.


Coaching en begeleiding

Wie daar nu aan toe is - en niet aan een verblijf, boekje of oefeningen - boekt nu een afspraak met Liber coach Thomas van Kleef. Een bijzondere verschijning onder de duizenden die zich als coach afficheren. Want voor Thomas is luisteren geen baan, en al helemaal geen uit de hand gelopen hobby, maar een levenshouding. Van dag tot dag, van vroeg tot laat, oefent hij zich erin, zonder er, naast zijn luisterleren, ook nog zoiets als een 'ander' leven op na te houden. Dat rendeert en maakt zijn luisteren uitzonderlijk effectief.


Kosten

Gesprekskosten: € 80,- per uur ex BTW of naar meerdere/mindere draagkracht. Het eerste gesprek wordt niet in rekening gebracht indien daarop geen gesprekken volgen. Vrijblijvende telefonische kennismaking: gratis


Afspraak

Je bent welkom nu een afspraak te maken voor een vrijblijvende telefonische kennismaking via info@transitium.org

Meer over Thomas

"Goudhaantje in communicatieland' noemde De Volkskrant hem ooit. En inderdaad is Van Kleef (1954) zoiets als de vleesgeworden communicatie. Een scherp luisteraar met het charisma je precies bij die les te brengen (of te houden) die voor jou op dat moment aan de orde is.


Gehoord worden

Analytisch, kritisch, empathisch en met een internationale werkachtergrond, schakelt hij moeiteloos tussen hemelse- en straattaal, huis-, tuin- en keukenpraat en issues rond identiteit en globalisering, intimiteit en hilariteit. Wat je ook op het hart ligt, persoonlijk of ook zakelijk, een gesprek met hem is je ten volle gehoord weten.


Zicht en zin

Hierdoor brengt een ontmoeting met Thomas, precies dat te weeg: bevrijding van moeten. En daarmee: zicht en zin. Zicht op nieuwe kansen, zin om ze aan te pakken.


Nog meer... over Thomas van Kleef hier.

Liber

Thuiskomen in de mens achter je wens.